Πρωταθλητής... μπαμπάς ο Πρ. Στογιάκοβιτς


Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και η συζυγός του, πρώην αθλήτρια και πετυχημένο μοντέλο, Αλέκα Καμηλά περιμένουν σε λίγες μέρες τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού!

Το ζευγάρι έχει ηδη δύο παιδάκια, ένα αγοράκι 7 ετών τον Αντρέι και ένα κοριτσάκι 5 ετών, τη Μίλα και όπως φημολογείται περιμένει ένα ακόμα αγοράκι.

Ο Πέντζα κατέκτησε πριν από δύο εβδομάδες περίπου το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, με την ομάδα του τους Ντάλας Μάβερικς και ο ερχομός του τρίτου του παιδιού θα σηματοδοτήσει μία από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές στη ζωή του Σέρβου άσου.

Ύστερα από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους Ντάλας, ο Στογιάκοβιτς βρίσκεται συνέχεια κοντά στην οικογένειά του, που διαμένει στη Νέα Ορλεάνη, και όπως όλα δείχνουν, θα έρθουν στην αγαπημένη τους Χαλκιδική μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους.